Slavko Delladio

Rođen je 1955. godine u Varaždinu. Osnovnu školu završio je u Prelogu, a srednju školu za dentalne tehničare u Zagrebu. Diplomirao je stomatologiju na Stomatološkom fakultet u Zagrebu 1981. godine, a specijalistički ispit iz ortodoncije položio je 1992. godine.

Više od 28 godina izrađuje fiksne ortodontske naprave, pa u tom području ortodoncije spada među najiskusnije ortodonte u Hrvatskoj. Prvi fiksni ortodontski aparat postavio je još davne 1991. godine dok je to većini ljudi bila jedna velika nepoznanica.

Redovito pohađa domaće i međunarodne skupove trajne edukacije iz područja ortodoncije. Sudjelovao je na više od 120 tečajeva i seminara iz ortodoncije. Autor je više stručnih članaka u stručnim časopisima i predavač  na nekim međunarodnim i domaćim stručnim skupovima. U svojoj bogatoj arhivi ima gotovo 5000 foto dokumentiranih  riješenih ortodontskih slučajeva, što spada u sam vrh Hrvatske ortodoncije.

Ortodoncija

Korekciju zuba ne rade bravice i žice, već sam ortodont planiranjem svakog ortodontskog poteza, svojim znanjem, iskustvom i manualnom spretnošću. Ortodontske aparate koje koristimo nisu tvornički, već su ručno rađeni i individualizirani u skladu sa oblikom čeljusti i lica svakog pacijenta posebno.

Saznajte više